Akkerman Meent

Over Ons

Moeten we van Akkerman Meent nu echt op deze pagina nog uitleggen wie we zijn en wat we doen? IEDEREEN kent Akkerman Meent en haar eyefashion toch?!

Met bekende merken als Chanel, Dior, Oliver Peoples, Tom Ford, Cartier en Michael Kors in de brillencollectie weet menig bekend (en onbekend) Rotterdammer het mooie pand aan de Meent 79a in Rotterdam te vinden. En zelfs de mensen buiten Rotterdam zijn inmiddels bekend met de expertise en hoogwaardige service van Akkerman Meent.

Brillen zijn meer dan alleen een hulpstuk

Het team van Akkerman Meent vindt het menselijke aspect nog steeds het leukste aan het werk in de wereld van brillen en eyefashion.

"We zijn dit werk gaan doen omdat we van mensen houden. Het contact met mensen is nog steeds de reden dat we iedere dag met een glimlach de winkel openen. Het is en blijft verrassend. Geen enkele dag is hetzelfde, omdat geen enkel mens hetzelfde is."
De oogspecialisten van Akkerman Meent kunnen spreken van de nodige ervaring. Met jarenlange ervaring als bedrijfsleider bij de grootste optiekwinkel in Nederland heeft Akkerman Meent zelfs een grootheid binnen het team.

De visie op optiek is bij Akkerman dan ook helder:

"Optiek is anno 2016 meer dan alleen de juiste glazen en een comfortabel montuur zoeken voor de klant. Mode is een belangrijk aspect en brillen zijn dan ook meer dan alleen een hulpstuk. Brillen zijn een mode uiting geworden en wij helpen onze klanten graag een bril te vinden die past bij het fashion statement die zij uit willen dragen."

Service als bouwsteen

Akkerman Meent staat garant voor service. Exclusieve brillen vragen om persoonlijke en individuele aandacht. "Mensen werken met mensen" is een uitspraak die dan ook perfect in de filosofie van Akkerman Meent past.

Dit komt tot uiting in bijvoorbeeld de reparatie- en declaratieservice.

"Direct voor de klant uitzoeken of de zorgverzekeraar de nieuwe bril geheel, gedeeltelijk of niet vergoedt is een stukje service die we graag voor onze klanten uit handen nemen. Kwaliteit én mode in één. Bij Akkerman Meent proberen we altijd het uiterste te doen om onze klanten met een tevreden gevoel de winkel uit te laten gaan."

Akkerman Meent onderhoudt nauwe samenwerking met alle grote zorgverzekeraars in Nederland en zoekt dan ook direct in de winkel uit of uw bril inbegrepen is bij uw huidige zorgpolis. Het kopje koffie terwijl u wacht valt uiteraard onder de noemer 'Service'. Met een hoofdletter geschreven ja.

Bezoek ons voor vrijblijvend advies

Met een zeer ruime collectie correctie- en zonnebrillen, alle mogelijke verschillende glazen en lenzen, up-to-date kennis en een uitmuntende service biedt Akkerman Meent alles omtrent optiek onder 1 dak.

Vanuit het filiaal aan de Meent 79a in Rotterdam verzorgt ons personeel oogmetingen en onafhankelijk adviezen op maat in een persoonlijke ambiance, waarbij individuele aandacht en op-en-top service centraal staan.

Bezoek ons filiaal van dinsdag tot zondag of bel ons op 010 280 08 31 om een afspraak met ons in te plannen. Wij kijken er nu al naar uit om u te mogen ontvangen in onze prachtige winkel aan de Meent 79a in Rotterdam!