Akkerman Meent

ZEISS glazen

Bent u bekend met HD beeld? Weet u dan nog wat voor een verademing het was toen u hier voor het eerst kennis mee maakte? Zo is het ook met ZEISS glazen. HD zicht dankzij de nieuwste technologie.


Jarenlang golden multifocale glazen als de standaard, maar sinds 2013 is deze technologie voorbijgestreefd. ZEISS individual glazen zijn de nieuwe standaard.


Vertekening die altijd aanwezig is in glas wordt met ZEISS individual beglazing maximaal gereduceerd. Dankzij een revolutionaire freestechniek worden de glazen op nano technologie geslepen. Dit grote verschil merkt u direct, al is de impact het grootst in situaties waar weinig lichtinval is of bijvoorbeeld achter de computer.


Uw ogen hoeven dankzij de ZEISS individual glazen de vertekening niet langer te compenseren en dit zorgt voor een hoger draagcomfort en het kijken in het algemeen zal een stuk aangenamer aanvoelen.


Bij het aanmeten van nanofocale glazen wordt naast de oogmeting ook de inclinatie/doorbuiging, de leesafstand,  het draaipunt van oog tot glas en het dominante oog gemeten en bepaald.
We nodigen u van harte uit in ons filiaal aan de Meent 79a in Rotterdam om u verder te adviseren over ZEISS individual glazen en de verschillende monturen die bij uw smaak passen.


Bezoek ons van dinsdag tot zondag of bel ons op 010 280 08 31 om een afspraak te maken.

TERUG