Akkerman Meent

Tag Heuer

Tag Heuer stond jarenlang bekend om haar horloges, maar inmiddels weet het merk ook met haar eyewear collectie menigeen te verrassen. Zoals we van een Zwitsers bedrijf mogen verwachten is de brillencollectie van Tag Heur uiterst deugdzaam, duurzaam en betrouwbaar. De modieuze stijl ademt luxe uit die past bij de moderne levensstijl. De verschillende monturen die Tag Heuer levert zijn toepasbaar bij elke gelegenheid; van dagelijkse taken tot sportevenement.

Tijdens uw bezoek in onze winkel onderzoeken wij met onze declaratieservice direct of uw zorgverzekering uw nieuwe Tag Heuer bril (gedeeltelijk) vergoedt. Akkerman Meent heeft samenwerkingsverbanden met alle bekende zorgverzekeraars en neemt dit stukje 'administratieve rompslomp' dan ook graag voor u uit handen.

En het kopje koffie terwijl u wacht? Die is natuurlijke gewoon van het huis!

Kom snel langs in ons filiaal aan de Meent 79a om de volledige collectie Tag Heuer correctiebrillen te bekijken en te proberen. Ons team staat graag voor u klaar om u van vrijblijvend advies te voorzien over de diverse glazen en monturen van Tag Heuer.

TERUG