Akkerman Meent

Oliver Peoples

Wie vintage correctiebrillen zegt, zegt Oliver Peoples. Oliver Peoples brillen zijn tijdloos, luxe en afgewerkt met zeer verfijnde details. Het is niet voor niets dat veel Hollywood sterren kiezen voor het merk. Zij kiezen bewust voor de hoge kwaliteit en de luxe uitstraling van Oliver Peoples eye fashion.

Akkerman Meent is voorloper in luxe correctiebrillen en biedt dan ook een ruime collectie dames- en heren brillen van Oliver Peoples.

Als u de brillen van Oliver Peoples in de winkel komt bewonderen onderzoeken wij middels onze declaratieservice direct of uw zorgverzekering uw nieuwe Oliver Peoples correctiebril vergoedt. Akkerman Meent werkt samen met alle bekende zorgverzekeraars en neemt dit stukje 'administratieve rompslomp' graag voor u uit handen.

En het kopje koffie terwijl u wacht? Die is uiteraard gewoon van het huis!

De volledige collectie correctiebrillen van Oliver Peoples is uitgebreid te bekijken en te proberen in ons filiaal aan de Meent 79a in Rotterdam. Bezoek onze winkel en laat u van vrijblijvend advies voorzien over de verschillende glazen en monturen van Oliver Peoples.

TERUG