Akkerman Meent

Lindberg

Correctiebrillen van Lindberg zijn door de jaren heen steeds populairder geworden. Oprichter van het merk, Paul-Jon Lindberg, is rond zijn 50ste begonnen met het ontwerpen van brillen. Dit maakt dat zijn correctiebrillen veel aansluiting vinden bij het oudere publiek, maar ook de jongere generatie weet het merk steeds gemakkelijker te vinden. Lindberg correctiebrillen kenmerken zich door het lichte gewicht én sterke karakter. Vervaardigd van één stuk titanium maakt dat de brillen goed tegen een stootje kunnen en erg fijn zijn om te dragen.

De volledige collectie brillen van Lindberg (dames en heren) is uitgebreid te bekijken en te passen in ons filiaal in Rotterdam en tijdens uw bezoek zoeken wij met onze declaratieservice direct uit of uw zorgverzekering uw nieuwe Lindberg bril (gedeeltelijk) vergoedt. Akkerman Meent werkt nauw samen met alle bekende zorgverzekeraars en neemt dit stukje 'administratieve rompslomp' graag voor u uit handen.

En de kop koffie terwijl u wacht? Die is uiteraard van het huis!

Laat u vrijblijvend adviseren door ons team over de verschillende glazen en monturen van Lindberg in ons filiaal aan de Meent 79a in Rotterdam.

TERUG