Akkerman Meent

Feb31st

De brillen van Feb31st lijken in eerste instantie alledaags, maar net als de merknaam zijn ze dat niet. 31 februari lijkt een dag als alle anderen, maar is een dag die nooit zal komen. Juist deze paradox zorgt voor een spanning die tot uiting komt in de verrassende combinatie tussen rustige vormen en opvallende kleuren. Feb31st staat vooral bekend vanwege de prachtige (gedeeltelijk) houten monturen die door de klant zelf samen te stellen zijn. Wie stijl en innovatie zoekt, kiest voor correctiebrillen van Feb31st.

De volledige brillencollectie van Feb31st is uitgebreid te bewonderen en te proberen in onze winkel in Rotterdam en tijdens uw bezoek onderzoeken wij middels onze declaratieservice direct of uw zorgverzekering uw nieuwe Feb31st bril (gedeeltelijk) vergoedt. Akkerman Meent werkt intensief samen met alle bekende zorgverzekeraars en neemt dit stukje 'administratieve rompslomp' dan ook graag voor u uit handen.

En het kopje koffie terwijl u wacht? Die is uiteraard gewoon van het huis!

Kom snel langs in ons filiaal aan de Meent 79a in Rotterdam en laat ons team u van vrijblijvend advies voorzien over de verschillende glazen en monturen van Feb31st.

TERUG