Akkerman Meent

Brooklyn Spectacles

“We want to bring a little bit of Brooklyn to everyone!” is de slogan van het hippe brillenmerk Brooklyn Spectacles en dat is te zien in de ontwerpen. Geïnspireerd door lokale artiesten, muzikanten en trendsetters brengt Brooklyn Spectacles bijzondere brillen uit waarbij een gedeelte van de brillencollectie van een 'houtlook' is voorzien. Deze kunststof monturen zijn niet van echt hout te onderscheiden, maar dragen niet net als hout zwaar en oncomfortabel.

Als u de complete collectie correctiebrillen van Brooklyn Spectacles kom bekijken en proberen in onze winkel, onderzoeken wij met onze declaratieservice direct of uw zorgverzekering uw nieuwe Brooklyn Spectacles bril (gedeeltelijk) vergoedt. Akkerman Meent werkt intensief samen met alle bekende zorgverzekeraars en neemt dit stukje 'administratieve rompslomp' graag voor u uit handen.

En het kopje koffie terwijl u wacht? Die is gewoon van het huis!

Kom snel naar ons filiaal aan de Meent 79a om de volledige collectie correctiebrillen van Brooklyn Spectacles uitgebreid te bewonderen en te proberen en laat u door ons team vrijblijvend adviseren over de verschillende monturen en glazen uit ons assortiment.

TERUG